Forma-1 Kanadai Nagydíj

Gyorsabb volt nem volt meg az a plusz az autóban hogy megelőzzem. 16 hours ago1931 - F1.


Kimi Raikkonen At The Canadian Gp In 2001 Kimi Raikkonen Captain Captain Hat

Az első futamot a Mosport Parkban rendezték az Ontario-tó mellett Torontótól nem messze 1967-ben.

. A versenytempóval nincs gond nagyon boldog vagyok vele és az hogy Maxot végig nyomás alá tudtuk helyezni pozitív ahogyan az is hogy jól. 2 days agoA Kanadai Nagydíj mindkét szabadedzését elvitte Max Verstappen ráadásul Leclerc még rajtbüntetést is kap a futamra. Fernando Alonso ugrott az élre a kanadai esőben.

2 days agoMax Verstappen a Red Bull címvédő holland pilótája volt a leggyorsabb a Forma-1-es Kanadai Nagydíj pénteki második szabadedzésén is. Verstappen bírta jobban az idegek csatáját Kanadában. Leclerc újabb büntetést kapott a mezőny végéről rajtol.

Szerintem megtámadom Maxot az egyes kanyarban Alonso. 14 hours agoForma 1 Kanadai Nagydíj. Aerobik-vb Három arannyal összesen hat éremmel zárt a magyar csapat.

Futamán az idei hatodik egyben karrierje 26. 2022 Forma-1 Eredmények és statisztikák. Kanadai Nagydíj rajtrács.

Versenyhétvégéje következik mely nem a megszokott délutáni menetrendet követi hiszen ezúttal Kanadában csap össze a Forma-1 mezőnye. Két év szünet után tér vissza a Forma-1 Kanadába ahol voltak már óriási örömünnepek tragikus balesetek káoszos futamok és elmaradt versenyek is. 13 hours agoEgyszerűen nem volt meg a kis plusz tempó hogy elkapjam.

Kanadai Nagydíj rajtrács. A 24 éves Verstappen F1-es pályafutása 150. Max Verstappen viszonylag nagyobb ellenállás nélkül szerezte meg karrierjének 15.

Verstappen győzött Kanadában A címvédő és a világbajnoki pontversenyt vezető Max Verstappen a Red Bull holland pilótája nyert a vasárnapi Forma-1-es Kanadai Nagydíjon ezzel növelte előnyét. A versenybírák ugyanis szabálytalannak minősítették Fernando Alonso védekezési manőverét Valtteri Bottasszal szemben ami miatt a spanyol egy 5 másodperces büntetést kapott. Verstappen nyerte a Kanadai Nagydíjat.

Íme a 2022-es Forma-1-es Kanadai Nagydíj rajtrácsa. Az állás így Verstappen Alonso Sainz Hamilton volt. A hajtűben próbáltam közel kerülni hozzá de nem sikerült.

Forma-1- Kanadai Nagydíj Verstappen győzött és növelte előnyét összetettben. 4 hours agoA címvédő és a világbajnoki pontversenyt vezető Max Verstappen a Red Bull holland pilótája diadalmaskodott a vasárnapi Forma-1-es Kanadai Nagydíjon ezzel növelte előnyét az összetettben. 2022 Forma-1 Kanadai Nagydíj.

Max Verstappen várhatja az első rajtkockából a lámpák kialvását a montreali kanadai F1-es futamon mellőle pedig ezúttal a bajnoki riválisai helyett Fernando Alonso indulhat majd. Íme a 2022-es Forma-1-es Kanadai Nagydíj rajtrácsa. A 24 éves Verstappen F1-es pályafutása 150.

Verstappen a pole-ban Pérez autót tört Kanadában. Folytatódnak a vizes vb küzdelmei tenisz kézilabda és vívás is van a kínálatban. Bizarr halálesetek miatt lett hírhedt a Forma-1-es Kanadai Nagydíj.

Napos időben 20 Celsius-fokos levegő- és 41 fokos aszfalthőmérséklet mellett sorakoztak fel az autók a rajtrácsra a 2022-es szezon kilencedik Forma-1-es futamára a Kanadai Nagydíjra. Jön a Kanadai Nagydíj. Max Verstappen rajt-cél győzelmet aratott Kanadában Hamilton dobogón végzett.

Mindez a mostani hétvégére. A spanyol éppen a brit elé tért vissza és támadta is a Ferrarit. Fernando Alonso nem fél az esőtől már az első körben előzni akar.

Aztán 1969-ben és 1971-től 1977-ig. Kanadai Nagydíj a verseny élőben az NSO-n. 12 hours agoNem sokkal a Kanadai Nagydíj leintését követően máris megváltozott a verseny végeredménye.

14 hours agoMax Verstappen és Carlos Sainz is úgy látja akár Ferrari-győzelmet is hozhatott volna a Forma-1-es Kanadai Nagydíj. Versenyzők és csapatok helyezései. Ebben a sorrendben áll fel a mezőny az év 9.

A kanadai nagydíjat 1978 óta rendezik meg Montréalban Kanadában a Circuit Gilles Villeneuve -ön. Az összetettben is élen álló 24 éves pilótának. A rendkívül népszerű nagydíj ráadásul nemcsak az embereket hanem az állatokat is vonzza így mondható.

Formula1-es Kanadai Nagydíj körről körre. Futamán az idei hatodik egyben karrierje 26. Az első sorból rajtoló Alonso pechjére nem jött az eső ami miatt szinte borítékolható.

Forma-1 Kanadai Nagydíj Hírek. 18 hours agoF1 Hírek Forma1. Ez azKanadai Nagydíj eredmények aloldala a MotorsportForma 1 szekcióban.

1 day agoA 70 körös Kanadai Nagydíj vasárnap - magyar idő szerint - 20 órakor kezdődik. Jó hír a későn fekvőknek. Innen várja a mezőny a lámpák szabad jelzését.

A világbajnoki címvédő Max Verstappen a Red Bull holland versenyzője volt a leggyorsabb a Forma-1-es Kanadai Nagydíj szombati időmérő edzésén így a vasárnapi futamot ő kezdheti az élről. Többen is kiálltak a bokszba Sainz kapott a lehetőségen Alonso nem. A világbajnoki pontversenyt vezető Verstappen több mint egy másodpercet javított az első.

A következő szezonban 1970-ben a québeci Mont Tremblant-ban rendezték meg Kanada nagydíját. A 2022-es évad 9. A vb-éllovas elárulta minek köszönhetően menekült meg míg Lewis Hamilton már a harmadik helyet is sikerként éli meg.

A Kanadai Nagydíj közvetítése az M4 Sporton 1930-kor indul a felvezetőműsorral. 14 hours agoA címvédő és a világbajnoki pontversenyt vezető Max Verstappen a Red Bull holland pilótája diadalmaskodott a vasárnapi Forma-1-es Kanadai Nagydíjon ezzel növelte az előnyét az összetettben - írja az MTI. FORMULA1 KANADAI NAGYDÍJ MONTREAL.

A Kanadai Nagydíjat megelőzően is zajlottak az események a Száguldó Cirkuszban miután a FIA határozott lépéseket próbál tenni az autók pattogásának megszüntetésére. A pole-pozíciót Max Verstappen szerezte meg a Red Bull-lal az Alpine spanyolja Fernando Alonso és a ferraris Carlos. 14 hours agokanadai nagydíj forma-1 f1 sport.


Pin On Forma 1 2016


2000 Kanadai Nagydij Montreal Scuderia Ferrari Keepfightingmichael Nevergiveupmichael Forevermichael Michaelschumacher Patrones


Oriasi Elonnyel Vegzett Az Elen A Mercedes A Ferrari Elott A Kanadai Nagydij Elso Edzesen Formule 1 Grand Prix Sport Automobile


Sebastian Vettel Ferrari Sf90 During The Australian Gp At Melbourne Grand Prix Circuit On March 14 2019 Maranello Ferrari Australian Grand Prix


Pin On Formula 1 Racers

Iklan Atas Artikel

Iklan Tengah Artikel 1

Iklan Tengah Artikel 2

Iklan Bawah Artikel